بسم الله الرحمن الرحیم
آمار بازدید
  • 1,553
  • 3,848
  • 155,276
  • 3,237,090
  • 12,027,715

۱۴۴ – افتخار خدامی مقامات کشوری

                                     بسمه تعالی
با سلام عطف به دیدگاه کم لطف جناب عزت الله ضرغامی در خصوص تقاضای خدامی مقامات کشوری ، صرفا بعنوان یکی از خدام کفشدار بارگاه رضوی که هیچ منصبی هم در تشکیلات آستان قدس ندارد باستحضار میرساند که بارگاه ملکوتی رضوی هیچگاه نیازمند حضور احدی از دولتمردان و صاحب منصبان نبوده و نیست و هرگز نخواهد بود بلکه این ماییم که شدیدا نیازمند حضور در این مکان مقدس و درک عنایت حضرتش هستیم. حال بنابه جهان بینی فرد ، گاهی نیازهای خودش ، گاهی نیازهای خانواده و گاهی نیازهای کل جامعه و بشریت مد افراد نظر میباشد .اما چگونه؟ پاسخ این پرسش از سه منبع میتواند الهام گیرد : عقل، تجربه و الهی. عقل گاهی به خطا میرود مثلا عقل میگوید ” هرچیزی ارزش یکبار امتحان دارد ” اما این اندیشه خطاست زیرا فی المثل یکبار که سیم برق را امتحان کنیم شاید بار آخرمان باشد یا اکثر معتادان به شیشه با همین فکر اقدام و معتاد شدند. تجربه نیز گاهی بخطا میرود و مثال آن آزمایش گروهی از دانشمندان  بر روی تعدادی از موش هاست که آنها را به استخر می اندازند  تا استقامتشان را آزمایش نمایند و پس از حدود ۱۷ دقیقه ملاحظه می کنند  همگی میمیرند .پس نتیجه میگیریم بر اساس تجربه ، عمر موش در آب ۱۷ دقیقه است اما زمانی که برای گروهی دیگر از موشها شرایط را عوض میکنند و مثلا پس از ۱۰ دقیقه که هنوز نمرده اند آنها را از آب خارج و بعد از چند دقیقه استراحت مجددا در آب می اندازند می بینند حدود ۲۶ ساعت طول میکشد تا آخرین موش بمیرد.چرا ؟ زیرا گروه اول امید به نجات نداشتند اما گروه دوم یکبار نجات پیدا کردند لذا امید به نجات داشتند در نتیجه دست از تلاش بر نداشته و ۲۶ ساعت مقاومت کردند .از این آزمایش دو نتیجه میتوان گرفت .یکی اینکه به تجربه نمیتوان اعتماد کرد و دوم اینکه تغییر باورها چقدر مهم است و میتواند در افراد انقلاب ایجاد کرده و مسیر زندگی شان را تغییر دهد و موجب تلاش و موفقیت دنیوی و اخروی ایشان شود.حال این باورهای سودمند را از کجا کسب کنیم؟ پاسخ ما در گروه سوم است که باورهای الهی است که از جانب خداوند و توسط پیامبران و ائمه معصومین علیهم السلام ابراز گشته است . یکی از باورها، فرمایش قرآن مجید در آیه ۱۱ سوره مبارکه رعد است : ” ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم ” یعنی خداوند حال اقوام را بسوی خوبی یا بدی تغییر نمیدهد مگر آنکه نفوسشان تغییر نمایند یا به بیانی دیگر جوامع با رعایت یا عدم رعایت تقوا و اخلاقیات مستعد نزول رحمت یا نقمت میشوند و این قانون خداوند است و تایید آن را در آیات ۷ تا ۱۴ سوره والفجر میبینیم انجا که قران مجید اقوام عاد و ثمود و فرعون را در اوج قدرت مثال میزند که دو صفت پیدا کردند و تازیانه های عذاب الهی بر ایشان نازل شد یکی طغیان کردند و دیگر در فساد زیاده روی کردند ” الم تر کیف فعل ربک بعاد ارم ذات العماد التی لم یخلق مثلها فی البلاد و ثمود الذین جابوا الصخر بالواد و فرعون ذی الاوتاد الذین طغوا فی البلاد فاکثروا فیها الفساد فصب علیهم ربک سوط عذاب ان ربک لبالمرصاد”
حال با عنایت به مطالب بالا بلاشک نجات جامعه در ترویج رعایت تقوای الهی و اخلاقیات است تا جامعه لیاقت نزول رحمت های الهی را پیدا نماید .اگر فقط به سیر کردن جوامع نیازمند اقدام شود فقط به” بودن ” آنها اندیشیده ایم و از ” شدن ” آنها غافل شده ایم در حالی که باید دید این جامعه چه معضلات بی تقوایی و ضد اخلاقی داشته که مستوجب انواع نقمت ها نظیر سیل و زلزله و کم آبی و مدیران بعضا نالایق و انواع بلیه و کلاهبرداری های بزرگ و اختلاس ها و …شده است . اینجاست که لزوم حضور مدیران ارشد اجرایی کشور در این بارگاه منور درک میشود چرا که هدایت ایشان ، موجب هدایت مجموعه های تحت مدیریتشان و در نهایت هدایت کشورخواهد شد زیرا سکان کشتی کشور فعلا در دست ایشان است. اگر به بخش مقالات شگفت” سایت درخت سعادت” مراجعه فرمایید نمونه هایی از عنایات حضرت رضا علیه السلام ، نظیر ماجرای اقایان شعبانی و مرحوم سید محسن زیارت نیا و مجتبوی و ماجرای خلع ید و….را مستندا و بلاواسطه از خود خدام ملاحظه خواهید نمود و درک خواهد شد که ” تسمع کلامی و ترد سلامی ” کاملا عینیت داشته و عنایت و نگاه زیبا و نافذ حضرت رضا علیه السلام که عین الله ناظره و یدالله و مظهر کامل صفات خداوند میباشند بر تمامی مخلوقات و زوار حضرتش اشراف کامل دارد. زمانی که یک مسئول در این مکان مقدس بعنوان خادم و رودر روی مردم حضور داشته باشد و به معاد بیندیشد مسلما پندار و گفتار و کردار او رنگ خدایی یافته و در نهایت هم خودش و هم جامعه از روح متحول وی منتفع خواهند شد . استاد اخلاق مرحوم اقای مولوی قندهاری رحمت الله علیه که برادر بزرگوارم جناب حاج صادق آهنگران توضیحاتی از احوال ایشان در کتابشان نقل کرده اند و در مقاله هفدهم همین سایت آمده ،  ۹ عدد از سخنرانی هایشان در سایت موجود میباشد ، سالها قبل یکی از شاگردانشان که دارای مکاشفه بود به من گفت : ” مدتی قبل یکی از همسایه های من که روحانی بوده و سابقه حضور در جبهه هم داشت ، فوت کرد .من او را در مکاشفات خودم دیدم در حالی که عده ای شهدا در حال محاکمه او بودند.علت را که جویا شدم گفتند فلان روز و فلان ساعت ایشان در جبهه برای ما از مزایای شهادت سخن میگفت ، چرا خودش به حرفشت اعتقاد نداشت ؟ من اعتراض کرده و گفتم شما که به فیض شهادت رسیده و در بهشت متنعم هستید چکار به نیت او دارید؟ گفتند بلی ما در بهشت هستیم اما او چرا به حرفش اعتقاد نداشت .
زمانی که در برزخ به نیت ها نیز توجه شود وای بحال تک تک ما که پست و مقام و اموال و مسئولیتی داشته باشیم که طبق فرمایش حضرت علی علیه السلام : ” الدنیا ، فی حلالها حساب و فی حرامها عقاب ” است یعنی از حلال داشته ها و مواهب دنیوی ما حساب کشیده خواهد شد که از چه راهی کسب و در چه راهی صرف کرده اید و حرام آن که دیگر جای خود دارد و بایستی جوابگوی شهدا و جانبازان و خانواده ایشان و تمامی احاد این مردم چه گذشتگان و چه آیندگان باشیم و عقاب خداوند شامل ما خواهد شد. متاسفانه حدود چهل سال از انقلاب میگذرد و فرهنگ فعلی جامعه در شان این انقلاب نیست و شاید یکی از علل آن عدم کار بر روی اصلاح باورهای جامعه باشد .چهل سال روی قران کار کردیم اما بر روی قران های انسانی یعنی انسانهایی که حافظ قرآنند در حالی که بایستی روی انسانهای قرانی کار میکردیم یعنی ساختن انسانهایی که پیامها و باورهای قران در دلهایشان نشسته باشد . مدیران سابق و فعلی صدا و سیما میتوانند بجای پخش رگباری تبلیغات و نمایشهای ساختگی مجریان تبلیغاتی و اخذ درامدبرای صدا و سیما  که اکثرا آن شرکتها نیز جز به پول نمی اندیشند و مخاطبان را خسته کرده اند ، با تهیه انواع فیلم ها و نمایشنامه ها و برگزاری انواع جلسات سخنرانی و آموزش و پرورش با تدوین کتب درسی نشاءت گرفته از باورهای قرانی میتوانستد و میتوانند در انتقال پیامهای سازنده قران به اذهان مردم و شکل گیری باورهای قرانی احاد جامعه و در نتیجه اصلاح رقتارها و در نتیجه نزول رحمتهای الهی تاثیر داشته باشند .بقول شهید بزرگوار بهشتی ؛

” بهشت را به بها میدهند نه به بهانه “.
والسلام علی من تبع الهدی

 

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
عباس جمشیدی
عباس جمشیدی
5 سال قبل

سلام ممنونم ازمطالب.

سید محسن روحانی

نگاه قابل تاملی بود

Scroll to Top