زنجبیل میتواند طعم هر غذا یا شیرینی را مطبوع نماید. علاوه بر طعمدهی خواص درمانی زیادی نیز برای این ادویه قائل شدهاند؛ اما با تمام خواصی که دارد میتواند برای افرادی که از بیماریهای خاصی رنج میبرند مضر نیز باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل بیشتر آشنا میکنیم. لطفاً با ما همراه باشید. زنجبیل برای کاهش حالت نفخ
اگر همیشه نفخ میکنید توصیه میکنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید و یا اینکه یک تکهی کوچک زنجبیل تازه و پوستکنده بجوید. شما همچنین میتوانید برای جلوگیری از نفخ حاصل از خوردن حبوبات یک تا دو ورقهی نازک زنجبیل تازه را به غذای حاوی این مواد اضافه کنید. خواهید دید که حالت نفختان به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا خواهد کرد.
زنجبیل برای تسکین درد
نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که افرادی که با شروع اولین علائم میگرن یا سردرد زنجبیل مصرف میکنند درد کمتری احساس میکنند. به خاطر اینکه ترکیبات موجود در زنجبیل باعث مسدود شدن ترشح هورمونهای التهاب زا میشود. نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد زنجبیل میتواند به بهبود و تسکین آرتریت کمک کند.
به عقیدهی محققان افرادی که از آرتروز یا پولی آرتریت روماتوئید رنج میبرند و روزانه پودر زنجبیل میل میکنند درد و تورم کمتری در مفاصل خود احساس میکنند. توصیه میکنیم مقداری پودر زنجبیل به شیر یا چای خود اضافه کنید. میتوانید از زنجبیل تازه برای تهیهی غذاهایتان نیز استفاده کنید.
زنجبیل برای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان
اگر در گذشته مردم از قحطی، وبا و یا طاعون و غیره میمردند امروزه سرطان بلای جان انسان شده است. به نظر میرسد که چارهای جز تلاش برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مهلک نیز وجود ندارد. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که زنجبیل حاوی ترکیباتی است که خواص ضدسرطانی دارند. محققان مشاهده کردهاند که زنجبیل با سلولهای سرطانی تخمدان مقابله میکنند. نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد که مصرف زنجبیل تازه باعث کاهش التهابهای کولون (روده) میشود.
زنجبیل در دورهی بارداری
در خصوص مصرف زنجبیل در دورهی بارداری اتفاق نظری بین محققان وجود ندارد. نتایج پژوهشهای مختلف نتایج مختلفی را نیز نشان داده است. برخی از مطالعات نشان میدهند که رابطهای بین مصرف زنجبیل و سقطجنین وجود دارد. نتایج بررسیهای دیگر حاکی از این است که مصرف این ادویه باعث بروز مشکلات و عوارضی در این دوره میشود. درحالیکه بررسیهای متعدد دیگر نشان میدهد که مصرف زنجبیل در دورهی بارداری نه تنها مشکلی به بار نمیآورد بلکه باعث تسکین حالت تهوع نیز میشود. به همین دلیل توصیه میکنیم که شما قبل از مصرف مکمل یا خود زنجبیل با پزشکتان مشورت کنید. چون بسیاری از خانمها برای مقابله با حالت تهوعهای صبحگاهی از این ادویه استفاده میکنند.
زنجبیل,خوااص زنجبیل,خاصیت زنجبیل,خواص درمانی زنجبیل
زنجبیل باعث بروز التهابهای دهانی میشود
در طب سنتی این اعتقاد وجود دارد که زنجبیل گرمی است و باعث گرم شدن بدن میشود؛ یعنی اینکه باعث میشود بدن گرمای بیشتری تولید کند. امکان دارد این مسئله نیز باعث بروز التهاب در دهان و مخاط شده و ایجاد سوزش یا خارش کند. اگر شما با مصرف زنجبیل احساس التهاب و سوزش در دهان داشتید از مصرف آن بپرهیزید.
زنجبیل باعث تسکین حالت تهوع میشود
اگر به دلیل ورود یک ویروس به بدنتان و یا حالت تهوع ناشی از ماشینگرفتگی و غیره دچار حالت تهوع میشوید زنجبیل میتواند به دادتان برسد. پودر، نوشیدنی زنجبیل، قرص و یا مربای آن باعث تسکین معده و جلوگیری از آشوب آن میشود. نتایج پژوهشها نشان میدهد که زنجبیل به اندازهی داروی اسکوپولامین یا همان هیوسین موثر عمل میکند. این دارو که بدون نسخه تجویز میشود و برای پیشگیری از ماشینگرفتگی، دل درد و غیره مصرف میشود.
زنجبیل میتواند باعث کاهش قند خون شود
نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که پودر زنجبیل در افرادی که از دیابت نوع ۲ رنج میبرند باعث کاهش قند خون میشود. اگر شما نیز از این بیماری رنج میبرید و نگران میزان قند خونتان هستید با پزشک معالجهی خود در خصوص مصرف زنجبیل مشورت کنید. اگر پزشکتان تشخیص بدهد که مصرف این ادویه با داروهایتان تداخل ایجاد نکند میتوانید از آن برای کنترل هر چه بیشتر قند خونتان استفاده کنید. توجه داشته باشید که در برخی موارد مصرف زنجبیل میتواند تأثیر خطرناکی روی میزان انسولین بدنتان داشته باشد.
زنجبیل همپای داروهای ضدانعقاد خون
نتایج یک پژوهش استرالیایی نشان میدهد که زنجبیل یک ضدانعقاد قوی است که تا حدودی قوی تر از آسپرین نیز محسوب میشود. در نتیجه مصرف آن برای بیمارانی که داروهای رقیقکنندهی خون مصرف میکنند توصیه نمیشود. به خاطر اینکه خطر خونریزی یا کبودی را در آنها بالا میبرد. اگر مشکل خونریزی دارید و یا از داروهای رقیقکنندهی خون استفاده میکنید بهتر است از مصرف زنجبیل بپرهیزید.
خواص دمنوش زنجبیل
– زنجفیل یک آنتیاکسیدان قوی و ضد التهاب و مناسب در پیشگیری و درمان سرماخوردگی می باشد .
-این گیاه بسیار انرژی زا و تقویت کننده ی قوای جنسی می باشد .
-یکی دیگر از تاثیرات زنجفیل ، رفع حالت تهوع و مشکلات گوارشی و بهبود مسمومیت های غذایی است زیرا دارای ماده ای است که بر روی مخاط معده تاثیر مثبت می گذارد و از این روبه هضم غذا کمک می نماید . برای رفع یبوست نیز افشرهی خوراکی زنجبیل که حاوی خواص ملینی است توصیه می شود .
-هم چنین در رفع سردردها بسیار موثر بوده و به علت خاصیت ضد التهابی که دارد در بهبود روماتیسم بسیار اثر دارد.
– زنجبیل مانع لخته شدن خونو گرفتگی رگهای خونی میشودو همچنین میزان کلسترول خون را کاهش می دهد بنابراین تاثیر زنجفیل بر قلب نیز بسیار واضح است و سلامتی قلب را تضمین می نماید .
طریقه مصرف زنجبیل
مصرف روزانه بیش از ۲ میلی گرم زنجبیل خشک که معادل ۱۰ گرم زنجبیل تازه است ، مجاز نمی باشد .هرچند که این ماده یک گیاه پر خاصیت است اما داروهای گیاهی هم میتوانند عوارضی داشته باشند و نباید زیاد استفاده شوند به طور مثال در کسانی که ناراحتی قلبی دارن زنجفیل موجب افزایش تپش قلب می گردد .
زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش فشار خون می گردد .
طرز تهیه دمنوش زنجبیل
زنجبیل تازه بهترین گزینه برای درست کردن دمنوش است ولی اگر که موجود نبود از نوع خشک آن هم میتوان استفاده نمود ،به این صورت که مقدار مورد نظر از ان را به همراه برشی از لیموی تازه و کمی عسل در یک قوری ریخته و باهم مخلوط می کنید و بر روی حرارات غیر مستقیم به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه لازم است که بجوشد تا چای زنجبیل شما اماده گردد .
زنجبیل سرشار از ویتامینهای C، D و B، مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیم، منیزیم، مس و زینک میباشد. برای همین هم یک مادهی انرژیزای قوی محسوب میشود.
روش استفاده
توصیه میکنیم که زنجبیل را در برنامهی غذایی خود بگنجانید. به غذاهایتان مقداری زنجبیل خشک و یا تازه اضافه کنید و انرژی بگیرید.
آیا زنجبیل با بیماری آلزایمر مقابله میکند؟
از آنجایی که زنجبیل حاوی آنتی اکسیدانی به نام شوگائول Shogaol است میتواند با پیشرفت بیماری آلزایمر مقابله کند. نتایج پژوهشهایی که در سال ۲۰۰۱ انجام گرفت این ادعا را به اثبات رسانده است.
-مسکن گیاهی قوی برای درد زانوها ( تجربه طلایی)
چند وقتی بود که از درد زانوهام کلافه شده بودم هر مسکنی که دکترهای متخصص تجویز کرده بودند و در داروخانهها بود امتحان کرده بودم ولی دیگر اثری نداشت تا اینکه با یک داروساز گیاهی آشنا شدم و این معجون را به من معرفی کرد و پیشنهاد کرد که دیگه از مسکنهای شیمیایی استفاده نکنم تا یک هفته هر روز صبح از آن را بنوشم،این محلول را تهیه کردم و یک هفته صبح ها نیم ساعت قبل از صحبحانه خوردم و پس از یک هفته التهاب و ورم زانوهام که آرتروز شده بودند بطور چشمگیری مداوا شد و دوباره به زندگی عادیم برگشتم و حالا هر وقت از این معجون خوشمزه میخورم، اول خدا را شکر میکنم به خاطر نعمت هایی که بهمون داده، دوم برای سلامتی آن داروساز گیاهی که بدون هیچ چشم داشتی مرا با این مسکن و آرام بخش گیاهی آشنا کرد دعا میکنم،اگه شما هم مشکل من را دارید، حتما از این معجون مصرف کنید، تا تاثیر جادوییش را ببینید، تازه بعد از معرفی این معجون به دوستانم متوجه شدم این نوشیدنی هر نوع درد ارتروزی و رماتیسم را هم شفا میدهد
یک قاشق چایخوری دارچین
یک قاشق چایخوری زنجبیل
یک قاشق مرباخوری عسل
یک لیوان شیر کم چرب
طرزتهیه :شیر و زنجبیل و دارچین را با هم میجوشانیم -۲ دقیقه،سپس کمی که سرد شد با عسل مخلوط کرده نیم ساعت قبل از ناشتا به مدت یک ماه روزانه یک بار در روز میل کنید،از ماه بعد هفته ای سه بار استفاده کنند..کسانی که نمیتوانند شیر بخورند،میتوانند با اب جوش و یا چای سبز میل کنند.
اگر افرادی که از درد زانو و ورم مفاصل رنج میبرند از این مخلوط به مدت یکماه استفاده کنند، میتوانند اثرات تسکین درد مداوم خود به طور معجزه آسا مشاهده کنند.بررسیها نشان داده است افرادی که به علت این بیماری قادر به راه رفتن نبودند، پس از مصرف یک ماه از این مخلوط، توانستند،هر روز بهتر از روز قبل و بعد از یکماه بدون هیچ دردی شروع به راه رفتن کنند.بنابر این ،برای درمان درد زانو و مفاصل خود ،مصرف این معجون شفا دهنده را تا زمان بهبودی طبق نسخه استفاده کنید،که تنها علاج درمان این بیماری ازار دهنده همین معجون است ،فقط افراط نکنید،
***************************************
*دیگر نسخه های معجزه اسای درمان..
۱-درمان پوکی استخوان و درد مفاصل
با معجون زردچوبه، گزنه، رازیانه و پوست بیرونی تخم مرغ
بیماری پوکی استخوان به یکی از بزرگ ترین مشکلات جامعه امروزی تبدیل شده است، طوری که سالانه میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.برای درمان پوکی استخوان،گیاهانی چون زردچوبه، گزنه ، رازیانه و پوسته تخم مرغ ،خواص ضد درد مفاصل و پوکی استخوان دارد به طوری که جوشانده این گیاهان برای پیشگیری از پوکی استخوان و درد مفاصل بسیار شفا دهنده است چرا که این دو بیماری در نتیجه از بین رفتن املاح معدنی از بدن ایجاد می شود؛ البته اغلب در افراد بالای ۵۰ سال این بیماری بروز می یابد.
طرز تهیه :یک قاشق مرباخوری زردچوبه را به همراه دو قاشق گیاه گزنه و رازیانه (جمعا ۴ قاشق غداخوری )،به همراه یک قاشق مرباخوری پوست تخم مرغ در سه فنجان اب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید،سپس در زمان مصرف یک قاشق مربا خوری عسل اضافه کنید، نکته : مقدار معجون ذکر شده برای سه بار در روز صبح ،عصر و شب میباشد..یک هفته از این معجون استفاده کنید تا معجزه ان را ببینید..
****************************************
۲-سنجد درمانگر قوی برای آرتروز و پوکی استخوان
میوه سنجد ، حاوی منابع قابل توجهی از املاح و عناصر هستند که مانع پوکی استخوان میشوند که از آن جمله میتوان به عناصر روی، مس، کروم و منیزیم اشاره کرد.میوه سنجد همچنین حاوی اسید فولیک فراوان و ویتامین c زیاد است. علاوه بر این، این میوه حاوی ترکیبات گیاهی است که گیرندههای هورمونی را فعال میکند و بنابراین مانع از دست رفتن کلسیم مخصوصا در دوران میانسالی و یائسگی در خانم ها می شود.
خوب بود ممنون
دم شما گرم….
سلام ممنون
تشکر
بسيارعالي
بسيارعالي
بسيارعالي
ممنون بابت اطلاع رساني.
جالب بود ، دستتون درد نکنه.
مطلب خيلي عالي بود ممنون
عالي….
عالييييي
سلام تشکر فراوان
عالييييي
دم شما گرم….
سلام تشکر فراوان